Kirkene åpner igjen

Oppdatert 15.april

Tirsdag 13. april lempet regjeringen på de strenge restriksjonene som har vært for hele Viken fylke. For 13 av fylkets kommuner med lite smitte, inklusiv alle Hallingdalskommunene, er det nå gått tilbake til nasjonale føringer som gjelder fra og med fredag 16. april.

Dette innebærer at man nå kan ha 70 personer i Nes kirke både på gudstjeneste, i begravelser og på konserter, og disse må ha 1 meter avstand. Det anbefales at alle som deltar på et arrangement kommer fra samme kommune.

Det er avmerket faste tilviste plasser på benkene i kirken, i praksis tre plasser på hver rad. Personer tilhørende samme husstand kan sitte sammen. Alle Hallingdalskommunene har fortsatt påbud om bruk av munnbind.

Det er fortsatt like viktig å unngå smitte og smittespredning, og vi ber alle respektere de regler som finnes.