Ny konfirmantprest

Vetle Styve Sæbø (26) er engasjert i arbeidet både med årets og neste års konfirmanter.
Vetle er fra Ulsteinvik i Møre og Romsdal, og er ferdig utdannet prest til jul. I studieperioden har han hatt et 30 % engasjement som ungdomsarbeider i Østerås menighet i Bærum. Nå har han fått et 50 % engasjement ut året i Hallingdal prosti, primært med konfirmantarbeidet i Nesbyen, Herad og Gol. Vetle vil da gjennomføre konfirmasjonene 18. og 19. september med årets kull, og sette i gang arbeidet med neste års konfirmantkull. Så får vi se hva som skjer etter jul. Vetle møtte begge konfirmantkullene da de var invitert til konsert i kirken 2. september, og kontakten var god med en gang.
Vetle har sine store interesser i musikk og friluftsliv, har vært aktiv i TenSing, og er også tidligere norgesmester i selskapsdans! Vi ønsker Vetle velkommen til Nesbyen, og ønsker lykke til med det viktige arbeidet med konfirmantene.