Kirkerotter i Nes kirke 4. november

Etter tre forgjeves forsøk på å få Kirkerottene til Nes kirke i koronatiden, er det nå endelig klart for forestilling torsdag 4. november kl 1800.
Kirkerottene er et dokketeater om de to rottene Vesle og Fredo. En gang var de på flukt fra et sirkus der de ble holdt fanget. De kom til en kirke der de hørte barn som sang. Rottene fant veien inn i kirken, og siden har de vært der.
Årets forestilling med Kirkerottene heter «Kirkerottene og Kattunge», og passer for alle barn i alderen 3-6 år. Tema er Den barmhjertige samaritan, og det å ha omsorg for de vi møter. Vi håper riktig mange barn og foreldre vil komme til kirken denne kvelden og få med seg denne flotte forestillingen. Varighet er ca 35 minutter. Det er gratis inngang.
Du kan se mer om Kirkerottene på www.kirkerottene.no