Elvis Gospel i Nes kirke 27. oktober

I oktober i fjor gjestet trioen Stephen Ackles, Vidar Busk og Paal Flaata Nes kirke med sin hyllest til Elvis Presleys gospelmusikk. Kirken var fylt til siste plass, og flere fikk ikke billett. Men nå har du sjansen igjen! Det blir nemlig gjensyn med artistene i Nes kirke søndag 27. oktober.

Gjennom hele sin karriere var Elvis veldig åpen om at han var personlig kristen. Han hentet inspirasjon og overskudd til sin karriere gjennom Gud. Allerede fire år etter sitt gjennombrudd kom Elvis med sitt første gospelalbum. Det ble etterhvert mange plateinnspillinger hvor han tolket velkjente religiøse sanger og noen helt nye komposisjoner som senere har blitt allemannseie.

I januar 2015 var det premiere på "En storslått hyllest til Elvis". Tre av Norges mest populære artister presenterte en konsert som skulle hylle Elvis i anledning 80 års dagen for hans fødsel. Mottakelsen var så god - både blant publikum og presse, at det er blitt en turne over tre år. 2/3 av musikken er ny på årets konsert i forhold til fjorårets, så det blir ikke ren reprise.

Billetter kr 480.- er allerede til salgs på www.ticketmaster.no