Nes kirke- nå med Vipps

Søndag 15. oktober tok Nes menighet i bruk Vipps. Til ofringen denne dagen var det mulig å gi penger til kollekten via Vipps om man ikke hadde kontanter med seg.

Vipps er en betalingsløsning der man overfører penger med hjelp av en mobiltelefon, og Vipps-nr til Nes menighet er 130129. Her kan man også overføre penger for gaver om man ønsker det. Vipps-nummeret vil bli satt inn i gudstjenesteprogrammet som brukes under gudstjenestene, og også opplyst om under kunngjøringene. Det står også en plakat ved kirken der nummeret er oppført.

Bruker du Vipps, så vær så snill og skriv i meldingsfeltet hva betalingen gjelder (f.eks ofring, gave til menighetsblad, gave til fjellkirken ol). VI trenger dette for å få ført beløpet inn på riktig sted i regnskapet.

Tusen takk for alle bidrag- også med Vipps!